Tevreden klanten

"De combinatie van kennis, klant- én servicegerichtheid zorgt ervoor dat wij een goede samenwerking ervaren"

Bob Seldenthuis, CEO van Seldenthuis Engineering B.V.

“Seldenthuis Engineering B.V. is een snel groeiend ingenieursbureaus in de staal- en bouwindustrie.

 

Voor elk project leveren wij een slim en kostenbesparend engineeringpakket. Onze professionals voeren tekeningen, berekeningen en meetwerkzaamheden uit met de grootst mogelijke precisie.

Look Forward helpt ons door de administratieve lasten uit handen te nemen waardoor wij ons kunnen focussen op onze kerntaken.

Look forward denkt graag met je mee en bij vragen reageren ze vlot en helder. Daarnaast is het systeem waarmee ze werken duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De combinatie van kennis, klant- én servicegerichtheid zorgt ervoor dat wij een goede samenwerking ervaren. Ze leveren conform afspraken; de juiste kwaliteit en op tijd. Wij kunnen Look Forward dus ook van harte aanbevelen.”

"Look Forward heeft vanaf dag één mij de administratieve lasten uit handen genomen"

Monica ten Cate, Oprichter van Moon Company B.V.

“Moon Company Fashion Agency is een kleding agentschap dat o.a Deense en Franse dames mode merken verkoopt aan winkeliers vanuit de showroom. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te adviseren, begeleiden, mee te denken en te ondersteunen zodat onze merken een zo goed mogelijk resultaat behalen in de winkels. Zo is Look Forward precies ook voor mij en daarom voelt dit bedrijf voor mij ook zo goed.

Look Forward en ik werken sinds ongeveer 5 jaar samen en Look Forward heeft vanaf dag één mij de administratieve lasten uit handen genomen en zo kon ik mij meer focussen op mijn core business en groei.

Naast financiële administratie, heeft Look Forward mij ook geadviseerd, geholpen en begeleid met de overgang naar een andere rechtsvorm. En adviseren, begeleiden ze mij ook middels cijfers en onderbouwing voor het aannemen van personeel.

Door deze manier van samenwerken maakt dat Look Forward anders is dan andere accountantskantoren.”

"Look Forward stimuleert ons om het beste resultaat te behalen"

Martijn Wolbers, Founder WeHaveAnySpace

“Vanaf onze start werken wij nauw samen. We verhuren kantoorruimte op ruim 1000 kantoorlocaties. Dat leidt tot heel veel financiële transacties. Door de technische integratie met Look Forward zijn ze goed in staat ons real-time inzage te geven in onze financiële status. En dankzij de persoonlijke begeleiding is het fijn om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen. Look Forward stimuleert ons om het beste resultaat te behalen. Ze denken echt mee en kijken vooruit.”

"Look Forward doet niet alleen mijn administratie, maar helpt me voor beide partijen de beste oplossing te vinden."

Roos Boer, gecertificeerd senior scheidingscoach & businessmanager Succesvol Scheiden Nederland, Succesvol Scheiden in het Gooi

“Als scheidingscoach weet ik uit mijn eigen ervaring en vanuit mijn praktijk dat er bij een scheiding waarbij één of beide partners ondernemer zijn vaak complexe financiële vraagstukken zijn. Look Forward helpt mij om voor beide partijen de beste oplossingen te vinden. Daarnaast doen ze mijn eigen boekhouding en helpen ze met mijn strategie en de de groei van mijn onderneming.”

"Geen woorden maar daden! Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt!"

Esther Spliethof, Algemeen Directeur, The Development Company B.V.
“Wij begeleiden verandertrajecten en verzorgen assessments, leiderschaps- en communicatietrainingen. Waarom Look Forward?! Mijn vertrouwen in mijn vorig accountantskantoor was geschaad, dus ik zocht een betrouwbaar-, klantgericht accountantskantoor. Via via kwam ik terecht bij Look Forward. Ik werd meteen zeer prettig ontvangen. Geen bla bla maar no-nonsense, klant- en doelgericht. Mijn ervaring met LookForward is, dat ze deskundigheid koppelen aan een laagdrempelige, strategische en resultaatgerichte werkwijze. Men komt altijd hun afspraken na, is bereid om met veel geduld mijn vragen te beantwoorden en hun snelheid van afhandelen is top! Look Forward is voor mijn bedrijf de perfecte partner voor onze financiële administratie, jaarcijfers, salarisadministratie en pensioenadvies. Alles wordt altijd perfect uitgevoerd en aangeleverd. Advies en hulp omtrent financiële kwesties wordt perfect afgehandeld. De persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers maakt het prettig en vertrouwd om financiële onderwerpen te bespreken en zaken door hen te laten uitvoeren. Look Forward kijkt vooruit: ‘Always look on the bright side of business!’ Geen woorden maar daden! Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt!”

"Look Forward kijkt verder dan de benodigde jaarcijfers."

Frank Bakker, Directeur NL Credit Services
“Wij zijn één van de eerste partijen in Nederland die op een volledig transparante manier American Factoring aanbiedt. Wij kopen facturen op de dag van facturatie en betalen binnen 48 uur het volledige factuurbedrag minus vooraf overeengekomen kosten aan onze klanten uit. Sinds de start van ons bedrijf in 2011 werken wij prettig samen met Look Forward administratie & strategie. Look Forward is een partij die verder kijkt dan de benodigde jaarcijfers. Er wordt meegedacht en Look Forward is een proactieve business-partner van haar klanten.”

"Dankzij Look Forward konden wij ons focussen op onze core business en onze groei."

Chris Beemer, Partner A2B Travel Vip Services
“A2B Travel is van een bedrijf dat chauffeursdiensten levert, gegroeid naar een organisatie die daarnaast door heel Europa ook conciërge- en luchtvaartdiensten levert. Look Forward helpt ons vanaf het begin door de administratieve lasten uit handen te nemen. Zo konden wij ons focussen op onze core business en de groei naar het bedrijf wat we vandaag de dag zijn. Ook heeft Look Forward ons begeleid in de overgang van rechtsvorm. Dit was geen makkelijke overgang, maar Look Forward heeft ons hier doorheen geholpen d.m.v. professionele begeleiding en advies. Een prettige samenwerking, voor de lange termijn.”

"Look Forward is mijn financiële sparringpartner"

Oscar Bulthuis, Directeur De Starters Academie
“De Starters Academie helpt startende ondernemers met ‘het vak’ ondernemen. Look Forward doet al sinds jaren mijn bedrijfsadministratie en IB-aangifte. Door dit aan hen uit te besteden, kan ik me volledig focussen op mijn kerntaken. Ik zou John en zijn team te kort doen wanneer ik alleen zeg dat ze de boekhouding’ doen: ik krijg advies en persoonlijke aandacht. Zij zijn mijn financiële sparringpartner.”

"Verregaande technische integratie maakt real-time inzage mogelijk!"

Haddo Vervest, Directeur Biedplaats
“Wij bieden een online platform dat vraag en aanbod met betrekking tot particuliere klussen en bouwopdrachten bij elkaar brengt. Zo’n 20.000 vakmensen zijn verbonden aan Biedplaats.nl, wat dagelijks leidt tot een enorm aantal financiële transacties. Door de verregaande technische integratie met Look Forward administratie & strategie zijn zij bijzonder goed in staat ons real-time inzage te geven in de financiële stand van zaken. Daarnaast is het door de persoonlijke begeleiding goed mogelijk strategische beslissingen m.b.t. het voeren van de administratie/ en boekhouding snel door te voeren.”

"Een zorg uit handen!"

Peter Kaasjager, eigenaar Custom Wood
“Als meubelmaker en interieurbouwer maken wij meubels op maat, van ieder denkbare houtsoort en verzorgen we de complete unieke van woningen en bedrijven. Het idee van de opdrachtgever is de basis voor een doordacht ontwerp dat wij tot in detail uitwerken. Wij verzorgen het gehele traject van loodgieter tot elektricien, schilder en stoffeerder. Wat ik beteken voor mijn klanten, betekent Look Forward voor mij! Ze nemen me letterlijk een zorg uit handen, denken mee en geven advies. Daardoor heb ik mijn handen vrij om te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.”

Strategie

Sparring­partner