Tevreden klanten

Bernold Nieuwesteeg

"Een betrokken en servicegerichte partner"

Bernold Nieuwesteeg, Oprichter van Crossover B.V.

CrossOver B.V. is een snelgroeiend projectbureau voor technisch talent. Onze missie is om te zorgen dat er genoeg vakmensen zijn om de energietransitie en woningbouw te kunnen versnellen. Dit doen we onder meer door technische bedrijven te scannen en te benchmarken op hun kwaliteiten met betrekking tot werven, ontwikkelen en binden.

Lookforward is een rots in de branding bij het financiële reilen en zeilen van onze onderneming. Een betrokken en servicegerichte partner. Op bijna elke vraag weet Lookforward een antwoord en ons financiële dashboard is betrouwbaar en up to date. Met Lookforward als partner kunnen wij met vertrouwen bouwen aan onze groeistrategie en impact maken. 

"Vakmensen met waardevolle adviezen"

Dirk de Groot, Oprichter van Kokpit

Look Forward levert mij toegevoegde waarde op financieel gebied. Ik kan altijd op korte termijn terecht met dringende financiële vraagstukken.

Ze leveren met hun specifieke vakkennis een directe meerwaarde voor mijn onderneming. Ze denken op een creatieve manier met mij mee en hebben altijd een goede oplossing.

Een prettige professionele financiële sparringpartner, die ik iedereen zeker kan aanraden.

"Samen zorgen wij voor een passende financiering en fiscale optimalisatie"

Henk Guliker, eigenaar van Finamed Financieel Advies B.V.

Look Forward  en Finamed werken al jaren samen en vullen elkaar goed aan in hun dienstverlening. Waar Look Forward zich voornamelijk richt op de strategie, boekhouding en fiscaliteit, is Finamed sterk in het rond krijgen van de meest lastige financieringsaanvragen.

Beide partijen zoeken in hun werk naar de beste oplossing voor de klant en in deze gezamenlijke missie vinden ze elkaar elke keer weer,  steeds proberen de verwachtingen te overtreffen en breder te kijken dan de vraag van de klant. Henk werkt al ruim 30 jaar in het vak en heeft hierdoor een ruime ervaring en uitgebreid netwerk. Hij kan de financieringsaanvragen bij tientallen aanbieders neerleggen en zo objectief kijken wat voor de klanten de beste partij is om mee in zee te gaan.  Zijn eigen klanten adviseert hij vaak om de boekhouding bij Look Forward neer te leggen omdat hij weet dat dit zijn klanten tijd scheelt, ze altijd up-to-date over hun cijfers kunnen beschikken en Look Forward proactief meekijkt en tijdig signaleert als er wijzigingen in structuur of financiering nodig mochten zijn.  

"Voor ons is Look Forward een blijvertje, voor nu en in de toekomst!"

Thijs Grond, Oprichter van Sprint & Partners

Sprint & Partners zijn wij gestart als een VOF en de specialisten van Look Forward hebben ons begeleid, geadviseerd en gestimuleerd in de groei naar een gezond, goed draaiende BV structuur waar wij nog vele jaren verder op kunnen bouwen. Naast de expertise in cijfers heeft het team van Look Forward ook een sterk netwerk in allerlei verschillende branches waardoor het voor ons een ‘One Stop Shop’ is geworden. De communicatie is altijd informeel (vaak gezellig zelfs!), er kan snel geschakeld worden en er is nog nooit een vraag onbeantwoord gebleven. Voor ons is Look Forward een blijvertje, voor nu en in de toekomst! 100% een aanrader!

Jos

"Look Forward is inventief, creatief en verrassend in haar adviezen en ondersteuning"

Jos van Teunenbroek, Oprichter van Jos coaching en training

Enige jaren geleden ben ik gestart als zelfstandig ondernemer in het onderwijs. Bij mijn visie op onderwijs en ondernemen heb ik een administratiekantoor gezocht en gevonden bij Look Forward.

Look Forward is inventief, creatief en verrassend in haar adviezen en ondersteuning. Altijd kan ik terecht met nieuwe ideeën en zij vertalen dit moeiteloos naar een adequate professionele uitvoering. Naast de professionele vertaalslag word ik geprikkeld en geholpen  te denken als ondernemer, een tak van sport die nieuw is voor mij.

Ik kan iedereen adviseren deze bijzondere organisatie te kiezen, als je het belangrijk vindt een professionele kantoor je administratie te laten uitvoeren, maar ook graag advies wil over een creatieve, inventieve manier van ondernemen.

"De combinatie van kennis, klant- én servicegerichtheid zorgt ervoor dat wij een goede samenwerking ervaren"

Bob Seldenthuis, CEO van Seldenthuis Engineering B.V.

“Seldenthuis Engineering B.V. is een snel groeiend ingenieursbureaus in de staal- en bouwindustrie. Voor elk project leveren wij een slim en kostenbesparend engineeringpakket. Onze professionals voeren tekeningen, berekeningen en meetwerkzaamheden uit met de grootst mogelijke precisie.

Look Forward helpt ons door de administratieve lasten uit handen te nemen waardoor wij ons kunnen focussen op onze kerntaken.

Look forward denkt graag met je mee en bij vragen reageren ze vlot en helder. Daarnaast is het systeem waarmee ze werken duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De combinatie van kennis, klant- én servicegerichtheid zorgt ervoor dat wij een goede samenwerking ervaren. Ze leveren conform afspraken; de juiste kwaliteit en op tijd. Wij kunnen Look Forward dus ook van harte aanbevelen.”

"Look Forward heeft vanaf dag één mij de administratieve lasten uit handen genomen"

Monica ten Cate, Oprichter van Moon Company B.V.

“Moon Company Fashion Agency is een kleding agentschap dat o.a Deense en Franse dames mode merken verkoopt aan winkeliers vanuit de showroom. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te adviseren, begeleiden, mee te denken en te ondersteunen zodat onze merken een zo goed mogelijk resultaat behalen in de winkels. Zo is Look Forward precies ook voor mij en daarom voelt dit bedrijf voor mij ook zo goed.

Look Forward en ik werken sinds ongeveer 5 jaar samen en Look Forward heeft vanaf dag één mij de administratieve lasten uit handen genomen en zo kon ik mij meer focussen op mijn core business en groei.

Naast financiële administratie, heeft Look Forward mij ook geadviseerd, geholpen en begeleid met de overgang naar een andere rechtsvorm. En adviseren, begeleiden ze mij ook middels cijfers en onderbouwing voor het aannemen van personeel.

Door deze manier van samenwerken maakt dat Look Forward anders is dan andere accountantskantoren.”

"Look Forward stimuleert ons om het beste resultaat te behalen"

Martijn Wolbers, Founder WeHaveAnySpace

“Vanaf onze start werken wij nauw samen. We verhuren kantoorruimte op ruim 1000 kantoorlocaties. Dat leidt tot heel veel financiële transacties. Door de technische integratie met Look Forward zijn ze goed in staat ons real-time inzage te geven in onze financiële status. En dankzij de persoonlijke begeleiding is het fijn om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen. Look Forward stimuleert ons om het beste resultaat te behalen. Ze denken echt mee en kijken vooruit.”

"Look Forward doet niet alleen mijn administratie, maar helpt me voor beide partijen de beste oplossing te vinden."

Roos Boer, gecertificeerd senior scheidingscoach & businessmanager Succesvol Scheiden Nederland, Succesvol Scheiden in het Gooi

“Als scheidingscoach weet ik uit mijn eigen ervaring en vanuit mijn praktijk dat er bij een scheiding waarbij één of beide partners ondernemer zijn vaak complexe financiële vraagstukken zijn. Look Forward helpt mij om voor beide partijen de beste oplossingen te vinden. Daarnaast doen ze mijn eigen boekhouding en helpen ze met mijn strategie en de de groei van mijn onderneming.”

"Geen woorden maar daden! Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt!"

Esther Spliethof, Algemeen Directeur, The Development Company B.V.
“Wij begeleiden verandertrajecten en verzorgen assessments, leiderschaps- en communicatietrainingen. Waarom Look Forward?! Mijn vertrouwen in mijn vorig accountantskantoor was geschaad, dus ik zocht een betrouwbaar-, klantgericht accountantskantoor. Via via kwam ik terecht bij Look Forward. Ik werd meteen zeer prettig ontvangen. Geen bla bla maar no-nonsense, klant- en doelgericht. Mijn ervaring met LookForward is, dat ze deskundigheid koppelen aan een laagdrempelige, strategische en resultaatgerichte werkwijze. Men komt altijd hun afspraken na, is bereid om met veel geduld mijn vragen te beantwoorden en hun snelheid van afhandelen is top! Look Forward is voor mijn bedrijf de perfecte partner voor onze financiële administratie, jaarcijfers, salarisadministratie en pensioenadvies. Alles wordt altijd perfect uitgevoerd en aangeleverd. Advies en hulp omtrent financiële kwesties wordt perfect afgehandeld. De persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers maakt het prettig en vertrouwd om financiële onderwerpen te bespreken en zaken door hen te laten uitvoeren. Look Forward kijkt vooruit: ‘Always look on the bright side of business!’ Geen woorden maar daden! Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt!”

"Look Forward kijkt verder dan de benodigde jaarcijfers."

Frank Bakker, Directeur NL Credit Services
“Wij zijn één van de eerste partijen in Nederland die op een volledig transparante manier American Factoring aanbiedt. Wij kopen facturen op de dag van facturatie en betalen binnen 48 uur het volledige factuurbedrag minus vooraf overeengekomen kosten aan onze klanten uit. Sinds de start van ons bedrijf in 2011 werken wij prettig samen met Look Forward administratie & strategie. Look Forward is een partij die verder kijkt dan de benodigde jaarcijfers. Er wordt meegedacht en Look Forward is een proactieve business-partner van haar klanten.”

"Dankzij Look Forward konden wij ons focussen op onze core business en onze groei."

Chris Beemer, Partner A2B Travel Vip Services
“A2B Travel is van een bedrijf dat chauffeursdiensten levert, gegroeid naar een organisatie die daarnaast door heel Europa ook conciërge- en luchtvaartdiensten levert. Look Forward helpt ons vanaf het begin door de administratieve lasten uit handen te nemen. Zo konden wij ons focussen op onze core business en de groei naar het bedrijf wat we vandaag de dag zijn. Ook heeft Look Forward ons begeleid in de overgang van rechtsvorm. Dit was geen makkelijke overgang, maar Look Forward heeft ons hier doorheen geholpen d.m.v. professionele begeleiding en advies. Een prettige samenwerking, voor de lange termijn.”

"Look Forward is mijn financiële sparringpartner"

Oscar Bulthuis, Directeur De Starters Academie
“De Starters Academie helpt startende ondernemers met ‘het vak’ ondernemen. Look Forward doet al sinds jaren mijn bedrijfsadministratie en IB-aangifte. Door dit aan hen uit te besteden, kan ik me volledig focussen op mijn kerntaken. Ik zou John en zijn team te kort doen wanneer ik alleen zeg dat ze de boekhouding’ doen: ik krijg advies en persoonlijke aandacht. Zij zijn mijn financiële sparringpartner.”

"Verregaande technische integratie maakt real-time inzage mogelijk!"

Haddo Vervest, Directeur Biedplaats
“Wij bieden een online platform dat vraag en aanbod met betrekking tot particuliere klussen en bouwopdrachten bij elkaar brengt. Zo’n 20.000 vakmensen zijn verbonden aan Biedplaats.nl, wat dagelijks leidt tot een enorm aantal financiële transacties. Door de verregaande technische integratie met Look Forward administratie & strategie zijn zij bijzonder goed in staat ons real-time inzage te geven in de financiële stand van zaken. Daarnaast is het door de persoonlijke begeleiding goed mogelijk strategische beslissingen m.b.t. het voeren van de administratie/ en boekhouding snel door te voeren.”

"Een zorg uit handen!"

Peter Kaasjager, eigenaar Custom Wood
“Als meubelmaker en interieurbouwer maken wij meubels op maat, van ieder denkbare houtsoort en verzorgen we de complete unieke van woningen en bedrijven. Het idee van de opdrachtgever is de basis voor een doordacht ontwerp dat wij tot in detail uitwerken. Wij verzorgen het gehele traject van loodgieter tot elektricien, schilder en stoffeerder. Wat ik beteken voor mijn klanten, betekent Look Forward voor mij! Ze nemen me letterlijk een zorg uit handen, denken mee en geven advies. Daardoor heb ik mijn handen vrij om te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.”

Strategie

Sparring­partner