Juridisch

Juridisch partner voor ondernemers

Je bent als ondernemer gericht op jouw bedrijfsvoering binnen een dynamische markt. Op groei, ontwikkeling en bedrijfsresultaten. Met jouw specifieke branchekennis weet je als geen ander wat er binnen jouw markt speelt en wat de knelpunten zijn.

Juridisch advies is voor jou dan ook alleen van waarde als het volledig is afgestemd op jouw persoonlijke strategie en bedrijfsactiviteiten, en het vervolgens mede vanuit een fiscaal en financieel perspectief wordt geïmplementeerd. Voor een dergelijke juridische ondersteuning kun je op ons rekenen.

Het vooraf voorkomen van conflictsituaties is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Mocht zich toch eens een conflict voordoen, dan staan wij jou vanzelfsprekend met raad en daad bij. Te denken valt daarbij aan contractuele (overeenkomsten, arbeidsrecht en huurrecht), bestuursrechtelijke (vergunningen) of fiscale conflicten.

Combinatie van bedrijfsjuristen, accountants en fiscalisten

Binnen onze juridische afdeling combineren we de vaardigheden van onze verschillende disciplines; bedrijfsjuristen, accountants, fiscalisten, incasso, salarisadministratie, marketing en strategie. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig juridisch advies (zoals de traditionele advocatuur), maar dan gecombineerd met de vaardige en ondernemende benadering van de overige disciplines.

Bedrijfsjuridische scan

Wil je weten hoe jouw onderneming er bedrijfsjuridisch voor staat? Welke risico’s je loopt in jouw bedrijfsvoering? Hoe je die risico’s kunt beheersen? Vraag Look Forward om een bedrijfs- en fiscaal juridische scan. Wij screenen jouw bedrijf en komen op basis van de bevindingen met een praktisch, begrijpelijk en direct toepasbaar advies.

Meer weten over Look Forward Juridisch ?
Neem dan contact met ons op.

Strategie

Sparring­partner