Coaching

Look Forward zakelijke coaching; maatwerk voor jou als mens in je onderneming.

Succesvol worden, zijn of blijven, betekent niet alleen werken IN je bedrijf of functie, maar ook AAN je bedrijf of functie.

Annet Schram is ondernemerscoach en teamtrainer met een holistische benadering, voorbij de flauwekul. Al 13 jaar is ze verbonden aan Look Forward en begeleidt ze d.m.v. persoonlijke ontwikkeling en  teamperformance:  zzpers, ondernemers en bedrijven.

 

Zakelijke coaching met een holistische aanpak. Jou, als ondernemende mens versterken in jouw positie. Dat doet Annet in een traject waarin ze alle aspecten meeneemt die nodig zijn om resultaat te bereiken. De methodes die ze hiervoor gebruikt zijn: Paardencoaching (EAD Coaching), Spiegelcoaching, Logische niveaus van Bateson en Dilts, De roos van Leary,  DSKO, Systemisch opstellen, Transformationeel communiceren.

Met een eigen Look Forward coach bereik je meer.

Samen werken we aan persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, (persoonlijk) leiderschap, het reduceren van stress, een gezonde werk/privé balans, effectieve communicatie, het bewaken van je persoonlijke grens en (door)ontwikkelen van emotionele intelligentie.


Dit heeft invloed op alle aspecten van jouw privéleven én je business, deze zijn 1 op 1 met elkaar verbonden om flow te krijgen.

Look Forward Teamcoaching, van groep naar team.

Naast ondernemerscoaching heeft Annet een unieke methode om teams in zachtheid op scherp te krijgen. Wat als ik mijn team ontwikkel en ze vertrekken? Wat als je dat niet doet en ze blijven?

Wanneer is een team een team en geen groep mensen bij elkaar?
Wat maakt een team succesvol? De metafoor van de paardenkudde is een prachtige basis voor trainingen met teams. Direct wordt duidelijk in welke fase van teamvorming (model van Tuckman) de groep zich bevindt. Subgroepen worden zichtbaar en de interactie tussen diverse personen helder gemaakt. Dit helpt de versterking en samenwerking van het team.

Door het paard als teamlid in te zetten tijdens oefenvormen ontvang je de mooiste terugkoppeling en krijg je een sterke verbinding. De vertaalslag naar de dagelijkse werkzaamheden, verbindingen en de werkvloer is essentieel bij deze vorm van training. Hier besteed Annet dan ook veel aandacht aan.

Het afgelopen jaar heeft in veel gevallen de bedrijfsstructuur op zijn kop gezet. Thuis werken, hybride werken waar dat niet gewoon was, is nu een werkelijkheid die blijft. Stress, onderlinge irritaties en onduidelijke regels hebben een negatief effect op motivatie en gedrevenheid bij het team. Samen zetten we alle teamleden weer op scherp (of eigenlijk op zacht). Het gehele team neemt verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke doel, de collegialiteit en de open communicatie.

Meer weten over Look forward zakelijke coaching ?
Neem dan contact met ons op.

Strategie

Sparring­partner