Sparringpartner

Antwoord op ondernemersvragen

Elke onderneming komt wel eens voor vragen te staan, vragen als:

"Hoe kunnen we sneller groeien?"

"Wat kan er verbeterd worden aan de bedrijfsvoering?"

"Ik zie een aantal bedreigingen in de markt, hoe spelen we daar op in?"

"Ik heb het gevoel dat ik geld laat liggen, maar waar?"

"De markt verandert, hoe moet mijn verdienmodel er in de toekomst uitzien?"

"Ik vraag mij af: is het tijd voor een overname, verkoop of een exit?"

Zo maar een aantal vragen die onze klanten ons regelmatig stellen. Vragen die vaak samenhangen met de ontwikkelingsfase van jouw bedrijf en jij als ondernemer. Wij helpen je met het vinden van de juiste antwoorden, passend bij jouw situatie.

4 Gesprekken per jaar

Standaard onderdeel van onze dienstverlening zijn de kwartaalgesprekken: elke 3 maanden plannen we een gesprek met onze klanten. Dan nemen we de stand van zaken door en bieden we sparring en advies bij vragen, issues en de uitdagingen waar ze mee worden geconfronteerd. En omdat de zakelijke- en privéfinanciën bij ondernemers meestal nauw zijn verweven, adviseren we vaak ook over jouw personal finance. Soms is het nodig om dieper op de materie in te gaan of is een meer grondige aanpak nodig. Ook daarbij zijn we je graag van dienst en helpen we je vooruit.

Strategische sparring

Voor grotere vraagstukken en bij uitdagingen die meer aandacht en denkwerk vragen dan tijdens de kwartaalgesprekken mogelijk is, bieden we strategische sparring en strategie- en adviestrajecten. Zoek je een goed klankbord? Heb je behoefte aan strategische sparring, coaching of begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Je zult ervaren dat een korte, intensieve strategieworkshop je al enorm op weg helpt. Klik hier voor meer informatie over onze strategische ondersteuning.

Jouw eigen ondernemers­platform: je staat er niet alleen voor

‘Ondernemers helpen groeien’, dat is onze missie. Daarbij gaat het zowel over jouw organisatie als jouw persoonlijke groei. Naast de ondersteuning die we bieden op het gebied van strategie, financieel advies en administratieve dienstverlening, werken we daarom samen met diverse gespecialiseerde partners die je kunnen helpen met praktisch alle aspecten die te maken hebben met het verbeteren van jouw bedrijfsvoering. Denk hierbij -naast strategisch advies- aan specialisten op het gebied van: proces-optimalisatie, bedrijfsfinanciering, HR, juridische ondersteuning, marketing- en sales-ondersteuning, personal finance en vermogensplanning.

Via het Look Forward Ondernemersplatform en de aangesloten partners, beschik je altijd over de juiste kennis, ervaring en ondersteuning bij alle aspecten waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Strategie

Sparring­partner