Administratie

Grip op jouw bedrijfsresultaat

Ondernemers ervaren het voeren van de administratie vaak als complex en tijdrovend, maar noodzakelijk. Er komt veel bij kijken en er moet rekening worden gehouden met veranderende fiscale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Door de dagelijkse hectiek binnen het bedrijf is de administratie vaak een sluitpost. Toch is het succes van jouw onderneming mede afhankelijk van een betrouwbare administratie. Een soepel lopend administratief proces geeft bovendien veel rust. Het is onze missie je zodanig te ondersteunen dat de administratie je minder tijd kost en dat je beschikt over betere management-informatie. Zo krijgt je meer tijd om jouw bedrijf te laten groeien.

Administratie verwerken

Salarisadministratie

Jaarrekeningen

Look Forward geeft inzicht

We helpen je met het efficiënt inrichten van jouw administratie en de bijbehorende processen. Daarbij ondersteunen wij je met gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware en handige online tools. Dat scheelt jouw en je medewerkers veel werk en zo beschik je altijd over de juiste management- en sturingsinformatie. Ook helpen we je maximaal fiscaal voordeel te behalen. Zo helpen we het rendement te verhogen en krijg je meer inzicht en grip op jouw inkomsten, uitgaven en financiën. Ook kunnen we administratieve werkzaamheden uit handen nemen. Dan kan je met een gerust hart concentreren op de activiteiten waar jij goed in bent.

Maatwerk

Wij hanteren geen vaste pakketten, ieder bedrijf is anders, we gaan daarom graag het gesprek aan om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen, wat jij als ondernemer nodig hebt van ons. 

 

Wij leveren onze diensten aan diverse bedrijven van beginnende zzp’er tot aan bedrijfsconstructies met meerdere ondernemingen.   

 

Sommige van onze klanten verwerken wel duizenden transacties per maand en bij andere opdrachtgevers gaat onze dienstverlening zover dat we onze mensen detacheren als interne boekhouder, controller of CFO. Op basis van een intakegesprek stellen we jouw behoefte vast en maken we een passend voorstel.

Meer weten over ontzorging en onze administratieve en financiële ondersteuning?
Neem dan contact met ons op.
Handige online tools en oplossingen

Wij ondersteunen onze klanten met diverse gebruiksvriendelijke, online tools, en oplossingen om o.a. jouw boekhouding, salarisadministratie en fiscale zaken makkelijk te regelen. Afgestemd op jouw bedrijf en jouw behoefte. Kijk hier met welke tools en oplossingen we jouw administratie en bedrijfsvoering ondersteunen.

Jouw eigen Management Dashboard: alles onder controle

We kunnen voor je een ‘custom made’ Management Dashboard inrichten. Een financieel dashboard, toegespitst op jouw situatie. Hierin combineren we de gegevens uit diverse databronnen zoals jouw financiële administratie, CRM-systeem, Google Analytics en eventuele andere bronnen en systemen. Dit combineren we voor je in een overzichtelijk -real time- overzicht: jouw eigen Management Dashboard. Zo zie je in één oogopslag hoe jouw bedrijf draait en heb je meer grip op de bedrijfsvoering.

Benieuwd hoe je meer grip op de zaak krijgt met een overzichtelijk en custom made Management Dashboard?

Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

Strategie

Sparring­partner