>>Online boekhouden

Online boekhouden

Overal online toegang tot uw administratie

Professioneel boekhouden zonder dure software. Look Forward biedt een aantal mogelijkheden om altijd toegang tot uw financiële gegevens te hebben. Door een koppeling met uw bank worden betalingen en bankafschriften direct in uw administratie verwerkt. Een ervaren administrateur zal de administratie vanaf dat punt verder verwerken, de nodige controles uitvoeren, en aanvullingen en correcties uitvoeren.

Teleboekhouden

Met Teleboekhouden kunt u als ondernemer samen met Look Forward aan uw administratie werken, ieder op zijn eigen manier. 

Teleboekhouden is de oplossing voor u als u: 

  • Zzp’ers, kleine of grotere mkb-ondernemer bent
  • Altijd over actueel inzicht in de administratie wilt beschikken
  • Zelfstandig rapportages wilt kunnen afdrukken

Kortom, Teleboekhouden is online boekhouden voor de zelfstandig ondernemer. Uw administratie in eigen hand met ondersteuning van Look Forward waar nodig.

Hoe werkt het Teleboekhouden?

Look Forward en ondernemer hebben ieder een geheel eigen manier om naar de zakelijke realiteit te kijken. Daar waar de één ‘een debiteur’ of ‘een crediteur’ ziet en het heeft over ‘debet’ en ‘credit’, ziet de ander ‘een klant’ of ‘een leverancier’ en spreekt van ‘bij’ en ‘af’. Het is een substantieel, maar tegelijkertijd noodzakelijk verschil. Look Forward wil graag de mogelijkheid bieden dat u uw adminstratie altijd in kan zien op elk gewenst moment.

Monitor module
Teleboekhouden begint met de monitor module, die de ondernemer via het dashboard dagelijks inzicht biedt in z’n financiële situatie middels een voor hem begrijpelijke visuele weergave van de cijfers.

Module verkoopregistratie (factureren)
Met de module verkoopregistratie heeft de ondernemer de mogelijkheid om vanuit zijn boekhouding rekeningen te versturen, waarbij direct ook BTW en omzet worden ingeboekt. Ook heeft hij met deze module de mogelijkheid om facturen als bijlage (PDF of UBL) te versturen per e-mail.

MEER WETEN?

Handige aanvullende diensten

Ervaar het gemak van facturen digitaal invoeren met een scanner of als foto met behulp van uw smartphone. Ook deze mogelijkheid kan Look Forward voor u regelen.

Minder tijd besteden aan uw administratie en beter inzicht in uw bedrijfsresultaat?

Vul dan het contactformulier in of bel naar 035 - 69 12 733, tijdens een persoonlijk gesprek laten we u graag de mogelijkheden zien.