>Upload

Upload

Wij delen veilig

Bij Look Forward vinden we het belangrijk dat u bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘ Look Forward uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. Het versturen van bestanden via een USB-stick, cd en/of dvd behoren hierbij definitief tot de verleden tijd en het is ook een zeer goed alternatief voor het versturen van bestanden per e-mail.

In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Look Forward raadt deze mogelijkheden af, omdat hier uw privacy in het geding kan komen. Wij kunnen u geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Look Forward u een eigen uploaddienst, zodat u veilig met ons bestanden kunt delen.

Uploaddienst Look Forward in de praktijk

De uploaddienst van Look Forward werkt snel en effectief.

Klik allereest op de knop 'Uploaden'. Er wordt een venster zoals hieronder geopend.

1. Voer uw emailadres in, zodat we weten wie de afzender is.
2. Voer het e-mail adres in van uw contactpersoon bij Look Forward.
3. Wilt u nog extra informatie of een bericht toevoegen, dan kunt u dat hier ingeven.
4. Voeg de bestanden toe die u wilt verzenden naar Look Forward.

Als u klaar bent met het toevoegen van de bestanden, klik dan op “Verzend bestanden” Heeft u een verkeerd bestand toegevoegd, dan is dat geen probleem, klik dan op de prullenbak achter het bestand en het wordt verwijderd. Als alles gelukt is krijgt u onderstaande melding te zien.

De medewerker van Look Forward  ontvangt een mail dat u bestanden heeft geplaatst en kan deze verder in behandeling nemen.

Look Forward helpt u groeien !

Nu op Twitter