Sinterklaas was op bezoek bij Look Forward!

Sinterklaas is op bezoek geweest bij Look Forward! Hij was er lekker vroeg bij dit jaar. 

Onder het mom van een “verplichte personeelsvergadering” zijn de medewerkers naar ons kantoor in Huizen gelokt. Al sinds de uitnodiging waren er speculaties waar de vergadering over zou gaan. Vele vragen zijn er gesteld. Toen men een vermoeden kreeg dat de Sint misschien wel zou komen, hoopten we ze nog even op een ander spoor te zetten door te melden dat ze wel tijdig aanwezig moesten zijn omdat we alle minuten wel konden gebruiken voor de mededeling van John. 

Toen het eenmaal zover was en de tafel vol gezet werd met pepernoten, gevuld speculaas, speculaasbrokken, Sint&Piet chocolade, banketletter met spijs en nog veel meer, was het wel heel duidelijk dat dit geen echte meeting zou worden. 

Natuurlijk hebben we met ze alle gezongen toen Sinterklaas en zijn pieten binnenkwamen en hebben er een aantal medewerkers zich bij de Sint moeten melden. Na een hoop gelach, bij sommige een traantje en de zangkunsten van Gijsbert was het tijd voor een groepsfoto en tijd voor het afscheidslied van Sinterklaas. Sinterklaas wist nog wel even te vertellen waar de cadeaus verstopt lagen zodat iedere medewerker nog een 5 december pakket mee naar huis kon nemen. Smullen maar!

Het was een gezellige “verplichte personeelsvergadering”.