Onze klant GroenOpgewekt 5.0 één van de snelst groeiende bedrijven

FD Gazelle 2020

Wij ondersteunen onze klanten niet alleen met het verwerken van hun administratie, maar kijken ook samen naar de mogelijkheden om te groeien. Wij ondersteunen op gebieden zoals strategie, ondernemingsplannen, bedrijfsvoering, automatisering en zijn er als sparringpartner. Hoe fijn is het dan om onderstaand bericht te mogen lezen van onze klant GroenOpgewekt.


Nieuwsbericht:

Wow, wat een super leuke e-mail vandaag van de hoofdredactie van het Financieele dagblad!

Beste heer Slurink,

Gefeliciteerd! GroenOpgewekt 5.0 B.V. uit Meppel is één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u FD Gazelle 2020 in de regio Noord!

Met vriendelijke groet, Mede namens de hoofdredactie van Het Financieele Dagblad, Team FD Gazellen

Eigenaar Pouwel Slurink is enorm trots op zijn gezellige, hardwerkende en deskundige TEAM!

“Dagelijks werken we keihard om onze klanten (bedrijven en particulieren) te voorzien van het beste advies voor een juiste zonne-energie installatie, alles geschikt voor de ‘lange termijn en voorbereid op de toekomst! We zijn een bedrijf wat échte hoge kwaliteit biedt, innoveert, transparant is en altijd het persoonlijke contact met de gewaardeerde klant opzoekt. Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. En de groei is er nog niet uit!”

fdgazellen criteria:
Omzetgroei van min. 20% over een periode van 3 jaar (2017-2019); Omzetgroei over de 3-jarige periode is ononderbroken; in het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande 2 jaar maximaal één jaar verlieslatend; bedrijven dienen financieel gezond te zijn;


Wij zijn trots op deze prestatie en vinden het fijn hier een bijdrage in te hebben geleverd.