>>Verregaande technische integratie maakt real-ti...

Verregaande technische integratie maakt real-time inzage mogelijk! | Haddo Vervest, Biedplaats

Verregaande technische integratie maakt real-time inzage mogelijk!

Haddo Vervest, Biedplaats

Biedplaats.nl is een online platform dat vraag en aanbod met betrekking tot particuliere klussen en bouwopdrachten bij elkaar brengt en bestaat sinds 2007. Hiermee geeft het vakmannen toegang tot opdrachten uit de particuliere markt en biedt het adverteerders en strategische partners de kans te communiceren met hun doelgroep.

Het principe is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Geabonneerde klusbedrijven en vakmannen kunnen vervolgens een aanbieding doen. Zodra een klus is afgerond geven opdrachtgevers een referentie plus rapportcijfer aan de vakman, wat ervoor zorgt dat medegebruikers een helder beeld krijgen van de kwaliteit van de vakman of het klusbedrijf. Deze zelfreinigende werking maakt dat www.biedplaats.nl een vakmannen-bestand heeft van hoge kwaliteit.

Zo’n 20.000 vakmensen zijn verbonden aan Biedplaats.nl, wat dagelijks leidt tot een enorm aantal financiële transacties. Door de verregaande technische integratie met Look Forward administratie & strategie zijn zij bijzonder goed in staat ons real-time inzage te geven in de financiële stand van zaken. Daarnaast is het door de persoonlijke begeleiding goed mogelijk strategische beslissingen m.b.t. het voeren van de administratie/ boekhouding snel door te voeren.

Nu op Twitter