>>Maak van je mislukte relatie een succesvolle sc...

Maak van je mislukte relatie een succesvolle scheiding! | Roos Boer, Succesvol Scheiden Het Gooi

Maak van je mislukte relatie een succesvolle scheiding!

Roos Boer, Succesvol Scheiden Het Gooi

Roos Boer is gecertificeerd senior scheidingscoach en businessmanager bij Succesvol Scheiden Nederland. Sinds 2014 ervaringsdeskundige op het gebied van scheidingsproblematiek. Sinds 2017 laat zij haar administratie en strategie door Look Forward uitvoeren. Hierin proberen we samen tot een goede middenweg te komen in het registreren van alle transacties, tot het laten groeien van de onderneming en uitbreiding van Roos haar activiteiten.

Roos is ervaringsdeskundige in het scheiden en weet hierdoor hoe het is om te worstelen met emoties die gepaard gaan met een scheiding. Ondanks alle tegenstellingen die ontstaan, zal het grootste gemeenschappelijke goed blijven bestaan: kinderen. De kinderen mogen het slachtoffer niet worden, maar door alle emoties ‘vergeet’ men dit nog wel eens. Roos stuitte op de methode van Succesvol Scheiden en heeft hierdoor een vechtscheiding kunnen voorkomen. Er is een werkbaar ouderschapsplan en convenant samengesteld en Roos en haar man hebben een goed contact. Wanneer ze samen met de kinderen zijn, heerst er altijd een ontspannen sfeer. Uiteindelijk zijn de kinderen de echte winnaars in dit verhaal.

Sinds 2016 traint Roos ook andere ouders in het sturen van een scheiding tot een overeenkomst en ouderschap. Look Forward ondersteunt haar bij de ondernemersvragen die ontstaan. Zo houden we zicht op wat zij kan verwachten qua afdrachten inkomstenbelasting, maar helpen we ook bij het sturen van de ouders tijdens de training. Waar moeten deze oudersop gaan letten als zij klaar zijn met hun training en eenzelfde weg als Roos willen bewandelen?

Zit je op dit moment in een vervelende situatie met jouw partner en denk je dat Roos hulp kan bieden? Neem dan contact op met Look Forward of neem een kijkje op www.succesvolscheidenhetgooi.nl.

Nu op Twitter

Dagje Rotterdam — bij Hotel New York Rotterdam facebook.com/10000111391290…

Financieel Nieuws - Let op: dit verandert er op 1 januari mailing.financefeeds.nl/t/j-4A082B029B…