>>Geen woorden maar daden! Look Forward helpt mi...

Geen woorden maar daden!  Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt! | Esther Spliethof, The Development Company B.V.

Geen woorden maar daden! Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt!

Esther Spliethof, The Development Company B.V.

Geen woorden maar daden!  Look Forward helpt mij en mijn bedrijf echt! 

The Development Company B.V. begeleidt verandertrajecten, verzorgt trainingen op het gebied van leiderschap, communicatie en is  expert in assessments.

Waarom Look Forward?! Mijn vertrouwen in mijn vorig accountantskantoor was geschaad, Ik ging op zoek naar een betrouwbaar-, klantgericht accountantskantoor. Via via kwam ik als klant terecht bij Look Forward. Ik werd door de directeur John Keller zeer prettig ontvangen. Geen bla bla maar no-nonsense, klant- en doelgericht.

Vanuit onze expertise  als consultant bieden wij een objectieve en onafhankelijke kijk op situaties en bedrijven.  Mijn ervaring met LookForward is, dat ze hun deskundigheid koppelen aan een laagdrempelige, strategische en praktische resultaatgerichte betrouwbare werkwijze. Men komt altijd zeer spoedig hun afspraak na, is bereid om met veel geduld  mijn vragen te beantwoorden en hun snelheid van afhandelen is top!

Look Forward is voor mijn bedrijf de perfecte accountant en adviseur  voor onze financiële administratie. Look Forward verzorgt voor mij de BTW aangifte, jaarcijfers, salarisadministratie en pensioenadvies. Het wordt altijd perfect uitgevoerd en netjes aangeleverd. Je krijgt altijd de mogelijkheid om het in te zien en na bevestiging wordt het pas verstuurd.

Advies en hulp omtrent financiële kwesties wordt perfect afgehandeld. De persoonlijke betrokkenheid van alle Look Forwarder medewerkers maken het prettig en vertrouwd om financiële onderwerpen te bespreken en door hen te laten uitvoeren.

Look Forward kijkt vooruit: ‘Always look on the bright site of business!’

Namens The Development Company B.V. ‘bedankt toppers!’

Esther Spliethof

Algemeen directeur

Nu op Twitter