>>Zeer geslaagde 2de editie van Blik op Business !

Zeer geslaagde 2de editie van Blik op Business !

16-11-2018

Zeer geslaagde 2de editie van Blik op Business !

Tijdens deze editie waren er diverse ondernemers uitgenodigd iets te vertellen over hun expertise/vakgebied. Zo vertelde Henk Gulliker van Finavast iets over bedrijfsfinanciering en de samenwerking die gezocht moet worden in diverse kennisgebieden om financieringsaanvragen voorelkaar te krijgen bij banken. 

Marcel Starink van 5W Data Security Solutions heeft kort uiteengezet waar voor ondernemers risico's liggen op het gebied van data-security. 

Het verhaal van Sandra Luthart van Gustav Käser heeft de aanwezige ondernemers eens aan het denken gezet! Welke vraag stel je jezelf als ondernemer wel eens? Met welke instelling ben ik aan het ondernemen? Bij Gustav Käser worden er trainingen verzorgd op het gebied van gedrag. Met welk gedrag kan iemand invloed uitoefenen op datgene wat er voor ogen is. 

Ook over ergonomie en een gezonde werkomgeving denkt Look Forward na. Jim van der Hoeven van Tablelution heeft een ergonomisch sta-bureau laten zien met zeer veel mogelijkheden ! 

Wilt u over een van deze onderwerpen meer weten stuur dan een bericht naar info@lookforward.nl .

 

Nu op Twitter

Opening Bunk Utrecht ben benieuwd naar dir schitterende project. Succes Robin Hagedoorn — bij Bunk Utrecht facebook.com/10000111391290…