>>Nieuwe samenwerking met 5W datasolutions !

Nieuwe samenwerking met 5W datasolutions !

04-12-2017

Nieuwe samenwerking met 5W datasolutions !

De ‘5W Security Risk Scan’ is een scan die u inzicht geeft wat de risico’s zijn die uw organisatie loopt door het toenemend gebruik van webdiensten en geeft u een uiteindelijke risk rating en vergelijkt u met peers in de markt. Met deze scan beschikt u over de volgende informatie:

  • Overzicht van uw huidige risico’s (gehackte email adressen waardoor ‘onbekenden’ zouden kunnen inloggen, verouderde software die door hackers mogelijk al eens gehackt is veiligheid website).  
  • Overzicht van informatie bekend bij hackers (bijvoorbeeld: darkweb) vermeldingen op internet waardoor je weet dat hackers mogelijkerwijs aan het proberen zijn je te hacken,)
  • Overzicht van informatie omtrent website (DNS-records, IP-adressen die gebruikt worden om bijvoorbeeld virussen te verspreiden, openstaande poorten waardoor hackers via de achterdeur binnen kunnen komen,). Met de 5W ‘Security Risk Scan’ krijgt u een helder beeld over de risico’s die u loopt om gehackt te worden

Op basis van deze scan kunt u vooraf maatregelen treffen en ’de risico’s beperken. 5W kan u hierbij helpen met advies of u heel pragmatisch helpen bij het doorvoeren van verbeteringen. Op deze wijze wordt u voor hackers een minder interessant doelwit en bent u voorbereidt. Voorkomen is beter dan genezen!

Meer informatie? Ga naar www.5wdatasolutions.nl of neem contact op met 5W Data Solutions op: 030 – 636 1214.

Nu op Twitter

Dagje Rotterdam — bij Hotel New York Rotterdam facebook.com/10000111391290…

Financieel Nieuws - Let op: dit verandert er op 1 januari mailing.financefeeds.nl/t/j-4A082B029B…