>>Look Forward brengt als eerste eigen App op de...

Look Forward brengt als eerste eigen App op de markt voor cliënten in Huizen en omstreken

28-09-2016

Ook al heeft ons niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn.

De BoekhouderApp

De BoekhouderApp is een landelijk initiatief van App Tomorrow, in samenwerking met de aangesloten boekhouderskantoren. De deelnemende boekhouderskantoren realiseren zich als geen ander dat het informatie-consumptie patroon van de gemiddelde Nederlander onomkeerbaar verandert van desktop naar mobiel. Onderzoek toont aan dat vanaf 18.00 uur – bijvoorbeeld als men thuiskomt van het werk – in de meeste gevallen de desktop en laptop niet meer wordt gebruikt. Bij voorkeur wordt informatie tot zich genomen “vanuit de luie stoel” via mobiel en tablet.

Look Forward ‘op zak’

Het voordeel van onze App is dat u als gebruiker de eigen boekhouder ‘op zak’ heeft en met slechts één vingerbeweging een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie.

 

Alle informatie direct bij de hand

In de App vindt u meer informatie over ons kantoor en kunt u direct contact opnemen. Wij plaatsen, naast nieuwsartikelen over actuele onderwerpen, ook brochures over belangrijke onderwerpen. Zo kunt u makkelijk vanaf uw mobiel of tablet alle informatie nalezen. Via de App kunt u, als voorbereiding op uw bezoek aan ons kantoor, ook alle noodzakelijke documenten direct naar het boekhouderskantoor sturen en direct contact opnemen voor al uw vragen. Zo bent u altijd up-to-date over voor uw belangrijke onderwerpen.

 

 

 

 

Download nu onze App:

(Download informatie van uw App met links naar beide stores).

Nu op Twitter

Dagje Rotterdam — bij Hotel New York Rotterdam facebook.com/10000111391290…

Financieel Nieuws - Let op: dit verandert er op 1 januari mailing.financefeeds.nl/t/j-4A082B029B…