>>Krachtige nieuwe dienst: Management Informatie...

Krachtige nieuwe dienst: Management Informatie Online

12-09-2016

Krachtige nieuwe dienst: Management Informatie Online

Onze software maakt rechtstreeks gebruik van de cijfers uit onze boekhoudsoftware om u inzicht te geven in de financiële status van uw bedrijf.

De voordelen van Management informatie online voor uw bedrijf:

  • Het maakt gebruik van een dashboard, met voor gedefinieerde  en op maat gemaakte KPI’s. KPI staat voor Kritieke Prestatie Indicator: dit zijn kengetallen die u gebruikt om uw bedrijf goed te kunnen besturen, zoals het winstpercentage op projecten of het ziekteverzuim.  Door gebruik te maken van het dashboard kunt u eenvoudig de status van de voor uw relevante KPI’s monitoren.
  • Het biedt u de Liquiditeitsprognose: u heeft beter inzicht in uw liquiditeit op korte en langere termijn, inclusief bijbehorende balans en exploitatie. Zo weet u altijd waar u staat.
  • Wij kunnen u met deze tool alleen de voor u relevante informatie presenteren. U wordt dus niet afgeleid door allerlei cijfers, waar u minder in geïnteresseerd bent. Dit scheelt tijd en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • U kunt samen met een medewerker van Look Forward –‘op afstand’, namelijk online – naar uw real-time cijfers kijken en uw vragen aan ons stellen. Daarnaast verwerken wij in de rapportage eventueel commentaar en aanbevelingen
  • Uw cijfers zijn veilig. Alle communicatie gaat via een gecertificeerde, secure SSL. De veiligheid wordt continue gewaarborgd.

Enthousiast? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met ons voor meer informatie. U kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Nu op Twitter

Bekijk mijn nieuwste artikel: Tarief vennootschapsbelasting (vpb) omlaag linkedin.com/pulse/tarief-v… via @LinkedIn

Bekijk mijn nieuwste artikel: Beperking Zelfstandigheid aftrek en Vlaktaks linkedin.com/pulse/beperkin… via @LinkedIn