Look Forward 20 jaar

Er was eens……

 

Lang… lang geleden verzorgde John, naast zijn baan als Controller/CFO van een IT bedrijf in Den Bosch, de administratie voor een paar bedrijven. Het idee wat toen ontstond was klanten inzicht te geven in hun administratie.

 

Niet lang na het ontstaan van dat idee mocht John samen met een collega van het IT bedrijf een server van een notaris kantoor in Schiedam uit de kelder halen. Dat was een behoorlijk zware server(letterlijk en figuurlijk).

 

John vertelde zijn schoonvader dat die server mooi in zijn schuur kon, die had immers zijn schuur volledig omgebouwd als kantoor. Dat was geen probleem, maar dat ding gebruikte toch een stroom en maakte een lawaai. Maar goed, door middel van die server kregen de klanten toegang om online hun administratie te bekijken.

 

Na 4 jaar in Den Bosch maakte John de keuze om volledig zelfstandig te beginnen.

Ondertussen was John in Bussum gaan wonen, in het huis van de familie Molegraaf.

En zijn buurman… dat was Björn, werkende in de Horeca. Björn ging op een gegeven moment John helpen bij het verwerken van de salarisadministratie.

 

Via een vriend kreeg John de tip dat er een bedrijf in Laren te koop stond, Van Hardeveld. Binnen 14 dagen had John het bedrijf gekocht, Björn was inmiddels in dienst samen met Joke Hardeveld en met dit alles was een eigen kantoor toch wel zo fijn, dus zo gezegd zo gedaan, maar helaas moesten ze daar alweer snel uit. En het kantoor dat daarna volgde was al snel te klein, het bedrijf groeide gestaag.

 

We kwamen op de Huizermaatweg 566 in Huizen terecht, het aantal medewerkers groeide en de indeling van die ruimte was niet optimaal, dus in overleg met de verhuurder konden wij verhuizen naar de begane grond van het pand, ons huidige kantoor op nummer 560. Deze konden wij indelen naar wens. Inmiddels zitten wij in Huizen nu met 12 medewerkers.

 

Ondertussen was er ook een kantoor in Vianen geopend, dat inmiddels in Nieuwegein is neergestreken en wordt nu gerund door 2 medewerkers.

 

Nu 20 jaar nadat John zijn eigen bedrijf startte hebben wij dit mogen vieren tijdens een gezellig bedrijfsuitje. Het uitje stond eigenlijk gepland voor oktober 2020 maar dit hebben wij uit moeten stellen tot 5 juni en omdat er langzaam aan weer wat meer mocht, hadden wij besloten om het uitje dit keer door te laten gaan, niet wetende dat 5 juni ook de dag zou zijn dat er meer maatregelen werden opgeheven.

 

En of het zo had moeten zijn was ook het weer op ons uitje aangepast. Niet TE warm maar ook niet te koud en gelukkig ook geen regen.

 

We hebben ons met onze partners verzameld in het Knarbos in Lelystad bij Ago Experience waar Mike en Katja met de Buitenbus de gehele middag/avond hebben verzorgd. De Buitenbus, een oude schoolbus uit Canada met een volledige keuken erin. Dat zorgde gelijk voor een leuke setting!

 

Nadat alle collega’s waren aangekomen en voorzien waren van een drankje was het woord aan John om ons allen even terug te nemen naar het begin zoals hierboven (in het kort) staat beschreven, na nog wat lovende woorden over iedere medewerker was het aan Katja om bekend te maken wat de planning van de dag was.

Je eigen vuurtje maken, van brandnetel touw maken, tussendoor nog even de enige en echte Look Forward Quiz.

 

En nadat ook John en zijn vrouw Ellen natuurlijk nog even in het zonnetje zijn gezet door alle medewerkers met prachtige cadeaus konden we gaan genieten van een diner gemaakt in de Buitenbus.  Na het eten was er nog even tijd om te kunnen boogschieten en lekker na te borrelen.

 

Het was een gemoedelijke relaxte dag, hapjes, drankjes, leuke activiteiten en een heerlijk diner met voor ieder wat wils waarbij rekening is gehouden met dieet voorkeuren.

 

Als afsluiter kregen alle medewerkers nog een aandenken aan het 20 jarig bestaan van Look Forward mee naar huis.

 

Wij kunnen spreken van een zeer geslaagde dag!

Ook zo’n leuke bus voor de deur? www.debuitenbus.nl of info@debuitenbus.nl