Jaaf Design wint aanbesteding

Onze klant Jaaf Design wint een aanbesteding en is daarmee de komende twee jaar het ontwerpbureau voor Waternet. De werkzaamheden zullen bestaan uit DTP-werk en creatief ontwerp, waarbij complexe informatie en data op een duidelijke manier moet worden vormgegeven via infographics, social mediaposts en rapporten.

Esther Rookhuijzen, directeur en oprichter van Jaaf Design: ‘Visualisatie van informatie en data wordt steeds belangrijker door de hoeveelheid informatie die er dagelijks wordt verspreid. Dit maakt de noodzaak tot goede, heldere visuele communicatie steeds groter. Potentiële klanten vragen daarom steeds vaker naar infographics. Wij kijken er ontzettend naar uit om voor Waternet de communicatie te gaan vormgeven. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het vormgeven van infographics. We geloven dat duidelijk design bijdraagt aan het sneller en beter communiceren van de boodschap.’

Jaaf Design bestaat inmiddels 11,5 jaar en werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers als Fifa, Uefa en Google.

Look Forward is trots om Jaaf Design te kunnen ondersteunen in haar bedrijfsvoering en ze daarbij te laten groeien. Onze felicitaties aan Jaaf Design.

Bron: Waternet