2021 is alweer op de helft

De eerste helft van het jaar zit er al weer bijna op.

In het eerste half jaar is er binnen Look Forward alweer het een en ander veranderd.

Zo heeft Paul ervoor gekozen om Look Forward te verlaten en de uitdaging elders aan te gaan. We wachten uiteraard op het moment dat hij zich weer bij ons meld, want dat medewerkers ook weer terug kunnen komen is bij Look Forward al meerdere keren bewezen, bijvoorbeeld door Monique Volmer. Voor sommige van jullie dus een bekende. Monique is na 2 jaar even bij de buren te hebben gekeken weer teruggekeerd naar haar thuisfront bij Look Forward. Sinds maart hebben wij haar weer kunnen toevoegen aan ons team en daar zijn we blij mee!

Maar naast Monique hebben wij nog drie medewerkers mogen toevoegen aan ons team.

Zo ook Léon Provoost, Léon werkt ondertussen alweer een paar maanden bij Look Forward en is al helemaal geïntegreerd in ons team en is nu niet meer weg te denken. Leon brengt een hoop werkervaring met zich mee, Leon is na de militaire dienstplicht zijn carrière begonnen bij de Hema, na jarenlang ervaring te hebben opgedaan op de administratie en consolidatie afdeling maakte hij de overstap naar assistent controller binnen Hema. Na 22 jaar Hema was het tijd voor wat anders, een administratiekantoor, een platenmaatschappij, productiebedrijf en toen kwam AFC Ajax, op de afdeling Controlling. Na reorganisatie bij Ajax helaas een nieuwe uitdaging moeten zoeken, en die heeft hij bij ons gevonden en daar zijn we maar wat blij mee.

 

Vijola Schaap is sinds juni ons team komen versterken en hoe, door haar jarenlange ervaring als administratief medewerker bij meerdere administratiekantoren was ze binnen no-time up and running. Met Vijola hebben we weer een fijne kracht erbij gekregen waar we op kunnen bouwen en die een hoop kennis met zich mee brengt.

 

Sinds een paar dagen is Nathalie Vos – van Santen aan ons team toegevoegd. Nathalie heeft naast een talenknoppel ook nog eens kennis van het verwerken van administraties en dat komt ons goed uit. We verwachten dat Nathalie snel de werkzaamheden onder de knie zal hebben. Nathalie, welkom in het team!

 

Naast nieuwe medewerkers hebben jullie ook al in eerdere berichtgeving kunnen zien dat Look Forward alweer 20 jaar bestaat, dat hebben we gelukkig gezellig met het personeel kunnen vieren, we hopen nog vele jaren er aan vast te plakken en met dit team moet dat zeker gaan lukken!

We zitten niet stil dus binnenkort meer nieuws, houd onze website in de gaten.